Bouwkundig Rapport

klussen met trailworks

Bouwkundig Rapport en Werkzaamheden
Trailworks is letterlijk van alle markten thuis. Of u nu uw volledige woning wilt laten bouwen of toch een unieke keuken wilt laten ontwerpen: bij Trailworks bent u aan het juiste adres. Alles waar handwerk, creativiteit en vakmanschap bij komt kijken is ons op het lijf geschreven. Op deze website vindt u een gedegen overzicht van onze werkzaamheden en reeds door ons gedaan werk. Voor specifieke vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

Na ruim 28 jaar ervaring (18 jaar in Nederland en ruim 10 jaar in Spanje) in het adviseren, ontwerpen, bouwen en verbouwen van huizen heeft Trailworks besloten 1 nieuwe dienst aan te bieden;Het maken van onafhankelijke bouwkundige rapporten.

Met alle opgedane kennis, kunde en ervaring van alle jaren gaan we naast de huidige werkzaamheden ook bouwkundige rapporten opmaken​. Uw toekomstige huis onafhankelijk bouwtechnisch laten onderzoeken kan u beter inzicht geven in de daadwerkelijke staat van het huis, inzicht geven in wat u te wachten zou kunnen staan wanneer u het huis aanschaft, en/of zelfs toekomstige problemen helpen voorkomen. Een goed en onafhankelijk rapport kan u hierbij helpen. In Spanje bestaat de term "verborgen gebreken" namelijk niet en is de kans dat u een 'spreekwoordelijke' kat in de zak koopt een stuk groter dan in Nederland.

Tevens kunnen wij op uw verzoek een inschatting maken van de mogelijke verbouwingskosten.

Mocht u een huis op het oog hebben kunt u alle informatie van de makelaar naar ons mailen en kunnen wij eerst een vrijblijvende offerte maken. Nadat de expert het huis heeft bezocht maakt hij het rapport vrijwel direct op en kunt u beslissen of u uw droomhuis wilt kopen.

Na de aankoop van uw huis kunnen wij u evt ook nog van dienst zijn met het adviseren, ontwerpen en verfraaien van uw huis; Een nieuwe keuken, antieke deuren of luiken plaatsen, meubels 'op maat' maken en nog veel meer. Ook deze werkzaamheden behoren nog steeds tot de mogelijkheden bij Trailworks.

Schroom niet en neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.