Installatietechniek

Bij het begrip installatietechniek denken de meeste mensen doorgaans aan de aanleg van CV’s. Echter niets is minder waar. Onder de noemer installatietechniek vallen tal van werkzaamheden die Trailworks u graag uit handen zal nemen.

CV
Meer en meer bewoners van oude huizen stappen over van hun vertrouwde gaskachel naar een moderne en zuinigere CV-installatie. Trailworks staat klaar voor een ieder die besluit deze stap te nemen. Alvorens het te plaatsen zullen wij samen met u kijken welk systeem het best bij uw woning of bedrijfspand past.

Elektra
Elektriciteit is iets wat veel mensen terecht angst inboezemt. Wanneer je deze materie niet omzichtig en met respect behandeld zit een ongeluk in een klein hoekje. Ongelukjes die zomaar levensbedreigend kunnen zijn. Bij Trailworks kunt u terecht voor de aanleg en het onderhoud van de elektra in en om uw woning. Veilig en vertrouwd.

Water
Waterlekkage, nieuw sanitair aansluiten of loodsanering; Trailworks is thuis in alles wat met water en waterleidingen te maken heeft. Zowel wat betreft aanleg als onderhoud.

Riolering
Vooral in de grote steden zijn de rioleringen veelal enigszins verouderd met alle zeer vervelende gevolgen van dien. Voor het plaatsen van nieuwe en vervangen van uw oude riolering kunt u eveneens bij Trailworks terecht.

installatie werkzaamheden afb. 1 installatie werkzaamheden afb. 2