referentie 10

Beste Jos,

Wij, Nelly en Gerard Wennekes, willen jou bedanken voor het fantastische werk dat je hebt afgeleverd bij ons op Casa Alora.

Op 15 Februari 2012 heb je bij ons verbouwd. Iedereen die het resultaat ziet is gelijk enthousiast!

Bij zowel het woonhuis als de Casitas is het werk met oog voor detail en niet geheel onbelangrijk met oog voor budget opgeleverd. Als men ziet hoe de keuken en kamers zijn gedaan met de typische Spaanse elementen erin en het resultaat van je fantastische idee om oude deuren af te branden en te schilderen; in een woord fantastisch!

Ook de na-service is goed. Hout werkt natuurlijk maar je staat altijd weer paraat om de boel te stellen. Ook als iets niet naar wens is sta je direct klaar om de boel te aan te passen of te corrigeren.

We waren op 3 juni klaar zoals afgesproken. Het was hard werken met lange dagen en zelfs in de weekenden samen met Joost / Mike / Paul en niet te vergeten Paco.

Speciaal moet ik Jens vermelden, die geweldig werk heeft geleverd met de elektriciteit, want daar mankeerde het nog wel aan.

Alles is zoals het had moeten zijn. Dank jullie wel allemaal! Het laatste half jaar hebben wij er veel goede vrienden aan over gehouden en we zullen elkaar blijven ontmoeten en napraten over hoe alles is hier tot stand is gekomen. Uiteraard onder het genot van een heerlijk Grolsch biertje!

Dank en tot gauw,

Gerard en Nelly Wennekes.

Casa Álora
Calle Paredillas 141
29500 Álora / Malaga
www.casa-alora.com