referentie 2Allereerst zal ik mijzelf even aan u voorstellen, mijn naam is Kees Maree, geboren 20.12.1955 te Berkel & Rodenrijs. In 1980 heb ik de zaak van mijn vader overgenomen; een DHZ winkel aan de Noordeindseweg te Berkel. 4 jaar geleden kwam het pand van de buurman te koop en met de gedachte dat dat maar één keer voor zou komen heb ik het gekocht. Na het een aantal jaren verhuurd te hebben ontstond het idee het pand te verbouwen.

Als DHZ winkelier met ook veel professionele klanten (de plaatselijke aannemers) ben ik zorgvuldig gaan kiezen wie de verbouwing zou gaan doen. Het profiel wat ik bedacht had was dat het een klein bedrijf moest zijn met laagdrempelig contact om snel in te kunnen spelen op de ontstane situatie tijdens de bouw. Flexibiliteit was dus van belang.

Jos van der Burg (TRAILWORKS) kende ik al enige tijd vanuit mijn winkel en ik had toevalliger wijs ook weleens foto's van zijn werk gezien. Ook zijn specifieke technische achtergrond kwam bijzonder goed van pas, aangezien het gebouw totaal gestript moest worden om vervolgens weer opgebouwd te worden. Jos bleek een goede zet; een harde werker die de door hem ingehuurde medewerkers goed aanstuurde. Zijn bouwstijl met respect voor het pand is verbluffend. Naast een Velux Cabrio heeft hij tevens inbouwkasten, een trap met vide en tal van leuke details aangebracht.

Mijn conclusie is eigenlijk: Ik was en ben zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,

Kees Maree