referentie 9

Wij, Erica, Rik en onze twee jongens Jochem en Jelle wonen sinds juli 2006 in Spanje. We hebben hier een groot huis gekocht dat we inmiddels voor een belangrijk deel hebben verbouwd tot Casa El Naranjo (B&B en verhuur van vakantie appartementen). We maakten met Jos, en gelijk met Trailworks want Jos = Trailworks (ook wanneer hij met iets anders bezig is/lijkt), kennis toen hij op zoek was naar een woning in Spanje.
Alhoewel bij ons te gast kon hij direct een probleempje, waar hijzelf ook enige hinder van ondervond, oplossen. Zeer creatief, gebruikmakend van divers oud materiaal, improviseerde hij de kapotte geiser aan elkaar en bezorgde zichzelf (en ons) weer een warme douche.

Nadien schakelden we Trailworks nog in voor onder meer: het verder afwerken van een badkamer in studio Sol, het maken van een houten keukenrek voor appartement Tierra, het maken van een soort vitrine kast om vilten producten die Erica met haar bedrijfje “Jello 07” maakt in uit te stallen, het mee bouwen van een uitbouw aan de achterzijde van ons huis, en het restaureren van oude kozijn met luiken en een oude deur.

All round?? Dacht het wel!! Op tijd, afspraak is afspraak en een noeste werker. Warm aanbevolen.

Erica en Rik de Groot